Zašto je naša Fenita ukus koji vas vodi direktno na grčka ostvra?
Zato što za svaki proizvod važi pravilo da njegov kvalitet direktno zavisi od sirovine, odnosno od mleka od koga se pravi. A naše mleko dolazi sa nedirnutih pašnjaka Jastrebca i Stare planine, od malih proizvođača koji svoje krave čuvaju u oblastima nezagađenim industrijskom proizvodnjom. Do naših postrojenja za preradu dolazi u cisternama koje ispunjavaju sve vrhunske standarde u čuvanju i transportu. Sama proizvodnja je sterilna i odvija se po najnovijoj svetskoj tehnologiji.
Zatim od njega proizvodimo naš beli punomasni sir FENITA, sa procentom mlečne masti od 45% mm. Beli meki sir od pasterizovanog i ultra filtriranog kravljeg mleka preneće svežinu grčkih mora i aromu Mediterana na vašu trpezu i osvojiti vas svojom kremastom laganom teksturom.
Najvažniji sastojak ie ljubav…
U nasoj mlekari se rukovodimo motom da sve što proizvodimo radimo pre svega za našu decu. Tako stručnosti, posvećenosti i znanju dodajemo onu najvažniju emotivnu komponentu bez koje nema vrhunskog kvaliteta, a to je ljubav i poštovanje. Prema našim potrošačima, prema našem timu koji vredno radi, prema našim dobavljačima, prema našoj deci koja svakodnevno konzumiraiu naše proizvode. To je pravi recept za dobar ukus pun zdravlja.