Kada smo 2007. godine odlučili da formiramo novo ime na tržištu mlečnih proizvoda postavili smo sebi tri ključna pitanja:

Da li u okruženju imamo adekvatnu sirovinu?

Da li imamo dovoljno znanja, energije i resursa da ne odstupimo ni po koju cenu od vrhunskih standarda u proizvodnji i ne pravimo kompromise po pitanju kvaliteta?

Da li ima kupaca koji će to prepoznati na pravi način?

Odgovor na sva tri pitanja je bio DA… Ali krenimo redom.

Naše mleko nabavljamo od proizvođača sa Stare i Suve planine i Malog Jastrepca. Nedirnuta priroda i iskusni domaćini garant su njegovog kvaliteta i ispravnosti i što je najvažnije punoće ukusa, koje dobijaju od nezagađenih pašnjaka, čistih voda, reskog vazduha, u predelima gde nema industrije i velikih urbanih sredina.

Naša radna energija ni jednog momenta nije smanjila svoj intenzitet.

Naše znanje konstantno unapređujemo kroz edukaciju i praćenje novih svetskih tendencija u proizvodnji mlečnih proizvoda.

Naša čvrsta odluka da ne pravimo kompromise nije i neće biti promenjena.

Naši kupci prepoznaju prijatan ukus i visok kvalitet proizvoda.

Milk House proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima zatvorenog proizvodnog ciklusa koji apsolutno garantuju ispravnost i kvalitet. Još na početku rada opredelili smo se za uvođenje evropskih standarda u organizaciji proizvodnje i dobili sertifikate HACCP i ISO 9001, kojima su garantovani naši visoki zahtevi u kvalitetu. Danas se svojim profesionalnim odnosom prema dobavljačima sirovog mleka, ambalaže, zaposlenima i kupcima, Milk House nametnuo kao lider među manjim i srednjim mlekarama u ovom delu Srbije sa tendencijom daljeg rasta proizvodnje i širenjem broja kupaca. U želji da do krajnjeg kupca naši proizvodi dođu u kontrolisanim uslovima razvoz robe obavljamo sopstvenim namenskim vozilima sa rashladnim sistemima.

Zadovoljstvo u uživanju u ukusnom, zdravom, hranljivom, mleku i mlečnim proizvodima delimo sa našim potrošačima koji imaju aktivno učešće u sprovođenju naše MISIJE… koja kontinuirano nastavlja da slaže deo po deo savršenog mozaika jedne mlekare lidera u kvalitetu, koji zapošljava ljude, radi na povećanju resursa mlečnog fonda ovog dela zemlje i vraća dobro svom okruženju kroz društveno odgovorno poslovanje.

UŽIVAJTE