Novi jogurt na tržištu – Probio Protekt

Naša mlekara je lansirala na tržište novi jogurt – Probio Protekt.

U pitanju je jogurt u novoj ambalaži, sa potpuno novim modernim dizajnom koji će vas oduševiti i zdravim karakteristikama za celu porodicu.

Ovo je naš novi proizvod u više segmenata.

Prvi od njih je ime. Jogurt smo nazvali Probio Protekt, čime želimo da pošaljemo jasnu poruku potrošačima o tome da pomaže vašem organizmu da se zaštiti od neželjenih posledica savremenog načina ishrane i da podiže imunitet, jer sadrži probiotske kulture.

Drugi je nova ambalaža, jer prvi put jogurt pakujemo u flašice od 250 gr. Pokazalo se da je ova količina idealna za doručak, kako u pekarama, tako i kod kuće. Dakle, nešto veća količina od jogurta u čaši, taman dovoljna da obogati svaki vaš doručak, od peciva i bureka do sendviča i omleta.

Treći je novi dizajn etikete, moderan i u skladu sa imidžom naše mlekare, koji svojim grafičkih rešenjima i koloritom prati trendove i profiliše se u grupu mlečnih proizvoda koji posebno povoljno utiču na organizam.

Kampanja COVID-19

Milk House i u teškim vremenima brine o svojim kupcima. 
Proizvodnja je nastavljena pojačanim tempom tokom epidemije virusom COVID-19, a besplatni Milk House poklon paketi deljeni su onima kojima su bili najpotrebniji.

Milk House Deda Mraz za najmlađe Nišlije

Tradicionalno, i ove godine Milk House Deda Mraz je sa svojom Baka Mrazicom obradovao mališane novogodišnjim i božićnim poklonima u Obrenovićevoj ulici i tržnom centru „Stop Shop“.

Najbolje od Niša

Banker radio je ove godine po prvi put organizovao takmičenje „NAJBOLJE OD NIŠA“. Birali su se heroji ovog grada i to u 10 kategorija. Glasalo se, a pobedili su ljudi koji vam mame osmeh i pružaju podršku. Milk House nije odoleo ovako divnoj akciji i podržao je!

Mekika Fest

Popularani niški doručak dobio je svoj festival u Nišu.

Od 11. do 13. oktobra u Parku Svetog Save svoje proizvode izložili su mekikari koji su se degustirali uz mekike. Posetioci su mogli da prate i muzički program.

Milk House je i ovog puta podržao manifestaciju u svom gradu i bio generalni sponzor.

Ledeni izazov

Poznati smo po tome što podržavamo sve što je kreativno, zanimljivo, novo i predstavlja IZAZOV.
Zato smo bili deo eventa ”Ledeni izazov” čime smo pomogli našim sugrađanima da se rashlade u vrelim letnjim danima i igraju se pogađajući koliko sati će trajati topljenje velike ledene kocke.

Tom prilikom smo promovisali naš Pro Bio jogurt kao idealan za toplo vreme i putovanja.

Dani bureka

Tradicionalna manifestacija „Dani bureka“ održana je od 15. do 18. avgusta u Nišu. Milk House je bio generalni sponzor i imao je najkreativniji i najzapaženiji štand na manifestaciji.

Kup Radivoja Koraća

Bili smo ponosni sponzor 17. Kupa Radivoja Koraća koji se odrzao u Nišu od 14. do 17. februara.

Milk House u duhu praznika

Malim paketićima pažnje obradovali smo sve naše sugrađane za novogodišnje i božićne praznike

Priznanje za poseban doprinos razvoju privrede regiona za 2018. godinu

Regionalna Privredna komora Niš dodelila je našoj mlekari priznanje za poseban doprinos razvoju privrede regiona u 2018. godini.

Uz veliku zahvalnost što su ovim činom verifikovali naše napore na unapređenju vhunskih standarada u mlekarstvu, konstantnom radu na kvalitetu i inovacijama u proizvodnji, sledi i naša obaveza da i ubuduće nastavimo da razvijamo ove procese pre svega na zadovoljstvo naših kupaca.