NAŠ GRAD – NAŠA MLEKARA.

Od svog osnivanja, mlekara Milk House je kroz različite aktivnosti pokazivala svoju društvenu odgovornost i osećaj pripadnosti zajednici koju čine građani Niša.

Upravo iz toga je i proistekao slogan Naš grad – naša mlekara, kroz koji jasno poručujemo koliko se ponosimo kako našim gradom i sugrađanima, tako i našom mlekarom, čiji proizvodi se danas nalaze u svakom domu.

Kako bismo naše sugrađane nagradili za vernost, odlučili smo da im uzvratimo jednim lepim gestom, a nakon dužeg razmatranja izbor je pao na one najmlađe. Kako bismo podržali obrazovanje i fizičku aktivnost u školama, odlučili smo da prikupimo sredstva za kupovinu lopti, koje ćemo darovati svim niškim osnovnim školama.

Akcija prikupljanja sredstava će se realizovati tako što će se u periodu od 1. maja 2024. do 1. septembra 2024. izdvajati dinar od svake prodate čaše Planinskog jogurta, tako da, dragi sugrađani, kupovinom vašeg omiljenog jogurta i sami učestvujete i podržavate razvoj najmlađih stanovnika Grada Niša.

Celokupna ideja i realizacija se odvija u saradnji sa Lokalnom fondacijom Niš, koja svojim resursima pruža izuzetnu logističku i medijsku podršku, a sama akcija je podržana i od strane Školske uprave Niš, sa kojom ćemo u septembru organizovati druženje sa osnovcima i podelu lopti.

Nazad na novosti