Dugotrajno mleko 2,8% mm, 1l

Planinsko dugotrajno mleko otkupljeno od proizvođača sa nedirnutih pašnjaka Malog Jastrepca i Stare planine, osnova je zdrave i kvalitetne ishrane za Vašu porodicu, pakovano u ambalaži pogodnoj za duži period čuvanja.

Pasterizovano mleko 3,2% mm, 1 l

Planinsko sveže punomasno mleko, punog ukusa, otkupljeno od proizvođača sa nedirnutih pašnjaka Malog Jastrebca i Stare planine, osnova je zdrave i kvalitetne ishrane za Vašu porodicu.

Pasterizovano mleko 2,8% mm, 1 l

Planinsko sveže mleko, otkupljeno od proizvođača sa nedirnutih pašnjaka Malog Jastrebca i Stare planine, osnova je zdrave i kvalitetne ishrane za Vašu porodicu.

Pasterizovano mleko 1,6% mm, 1 l

Planinsko sveže mleko sa niskim procentom mlečne masti, laganog ukusa, otkupljeno od proizvođača sa nedirnutih pašnjaka Stare planine i Malog Jastrebca, osnova je zdrave i kvalitetne ishrane za Vašu porodicu.

Pasterizovano mleko 2,8% mm, 1,5 l

Planinsko sveže mleko, otkupljeno od proizvođača sa nedirnutih pašnjaka Malog Jastrebca i Stare planine, osnova je zdrave i kvalitetne ishrane za Vašu veliku porodicu, u ambalaži pogodnoj za konzumiranje Vaše porodice tokom celog dana.

Pasterizovano mleko 2,8% mm, 1 l

Planinsko sveže mleko, otkupljeno od proizvođača sa nedirnutih pašnjaka Malog Jastrebca i Stare planine, osnova je zdrave i kvalitetne ishrane za Vašu porodicu, u ambalaži pogodnoj za konzumiranje tokom celog dana.