Kisela pavlaka, 400gr, 20%

Pavlaka sa teksturom koja govori sama za sebe…

Naša kisela pavlaka ima upravo ono što tražite – pun, prirodan ukus i savršeno kremastu strukturu. Pravljena je od pažljivo biranog mleka domaćeg porekla i obrađena tako da sačuva svoju bogatu mlečnu notu, ali i lakoću kojom se uklapa u svako jelo.

Detaljnije informacije

Kisela pavlaka – 20% mlečne masti

Uz optimalan procenat mlečne masti, naša pavlaka je gustine koja se lako razmazuje, ali ostaje stabilna u termičkoj obradi.

Ne odvaja se, ne menja ukus – već obogaćuje sve što dotakne.

Kako je možete koristiti?

  • Za pripremu sosova i čorbi
  • Kao dodatak jelima od mesa, krompira ili testenine
  • U salatama i uz pečeni krompir
  • Kao podloga za sendviče ili uz doručak na kašiku

Od kuhinjskog klasika pravi nešto više – dodatak koji uvek „zaokruži“ tanjir.