ProBio Protekt jogurt 0,5%mm, 250 g

Probio Protekt je izbalansiran jogurt sa dodatkom proibotskih bakterija, nastao kao želja da se odgovori na zahteve modernog načina života. Konzumacija ovog proizvoda utiče na pravilno funkcionisanje digestivnog trakta i poboljšava imunitet. Zato je i promo slogan ovog našeg jogurta ”Štiti vaš imunitet”. Ukoliko vodite računa o ishrani ovo je pravi izbor za vas.

Probio jogurt 0,5% mm, 1500 g

Sa niskim procentom mlečne masti, obogaćen probiotskim kulturama, pravi je izbor za zdrav obrok u dinamičnim uslovima koje nameće moderno društvo, a u količini dovoljnoj da upotpuni ishranu Vaše velike porodice tokom celog dana.

Planinski jogurt 2,8% mm, 1500 g

Proizveden od mleka sa netaknutih pašnjaka brdovite jugoistočne Srbije, donosi planinsku svežinu pravo na Vašu trpezu u količini dovoljnoj da upotpuni zdravu ishranu Vaše velike porodice tokom celog dana.

Probio jogurt 0,5% mm, 1000 g

Sa niskim procentom mlečne masti, obogaćen probiotskim kulturama, pravi je izbor za zdrav obrok u dinamičnim uslovima koje nameće moderno društvo, a u količini dovoljnoj da upotpuni ishranu Vaše porodice tokom celog dana.

Probio jogurt 0,5% mm, 500 g

Sa niskim procentom mlečne masti, obogaćen probiotskim kulturama, pravi je izbor za zdrav obrok u dinamičnim uslovima koje nameće moderno društvo, a u količini dovoljnoj da upotpuni ishranu Vaše porodice tokom celog dana.

Planinski jogurt 2,8% mm, 1000 g

Proizveden od mleka sa netaknutih pašnjaka brdovite jugoistočne Srbije, donosi planinsku svežinu pravo na Vašu trpezu u količini dovoljnoj da upotpuni zdravu ishranu Vaše porodice tokom celog dana.

Planinski jogurt 2,8% mm, 500 g

Proizveden od mleka sa netaknutih pašnjaka brdovite jugoistočne Srbije, donosi planinsku svežinu pravo na Vašu trpezu u količini dovoljnoj da upotpuni Vašu ishranu tokom dana.

Veći jogurt 2,8 % mm, 250 g

Napitak koji se odlično slaže uz burek i nezamenljivi je drug mnogih pekarskih proizvoda, u količini idealnoj da do poslednjeg zalogaja uživate u svom doručku.

Probio jogurt 0,5 % mm, 180 g

Sa niskim procentom mlečne masti, obogaćen probiotskim kulturama, pravi je izbor za zdrav obrok u dinamičnim uslovima koje nameće moderno društvo.

Planinski jogurt 2,8 % mm, 180 g

Proizveden od mleka sa netaknutih pašnjaka brdovite jugoistočne Srbije, naš je najprodavaniji proizvod koji donosi planinsku svežinu pravo na Vašu trpezu i upotpunjuje ukusan obrok.